Café SYNG!

Syng Med
Lutherkirken, wittenbergsalen
Tirsdag den 2. maj kl. 19:30
Vokalensemblet Dekorum er vært ved maj måneds Café SYNG! og inviterer med ind i de danske folkevisers fantastisk fortællende univers. Vokalenensemblet Dekorum nærer storkærlighed til vokalmusikkens rødder og historie og til den danske folkesangs og folkevisetradition, og dette forår har ensemblet derfor søsat et projekt, hvor en bred vifte af komponister har lavet nye arrangementer af danske folkeviser for blandet kor.

De nye arrangementer bliver præsenteret ved Café SYNG! og man synger en masse sammen; folkeviser som fællessange og to af de nye arrangementer.
  Vokalensemblet Dekorum synger uden dirigent, og efter pausen giver koret et indblik ind deres værksted – hvem bestemmer, når der ikke er en dirigent? Hvilke fordele har det? Hvad med ulemper? Der bliver sat ord på nogle af
korets tanker omkring dette, men først og fremmest demonstrerer de det gennem en masse musik. Aftenen rundes af med et lille eksperiment om musikalsk fællesskab, som alle inviteres til at deltage i.

Lutherkirken, Wittenbergsalen

Tirsdag den 2. maj kl. 19:30
"Syng nordiske folkeviser" med koret Dekorum.

Café SYNG!
Café SYNG! er et tilbagevendende arrangement for sangglade mennesker og det finder sted den første tirsdag i
hver måned med skiftende vokalensembler og kor som værter. Værterne guider de fremmødte igennem aftenens fællessangpå bedste musikalske vis. Der er fri entré og det eneste krav er, at man elsker at synge. Desuden er der
mulighed for at købe øl, vin, vand eller kaffe på stedet... til at “smøre” stemmebåndet undervejs.