Pigeaftener

Foredrag ved Poul Dal
FrihavnsKIRKEN, Lille sal
Mandag den 29. oktober kl. 18:00
Ved Lene Tvilling. Fotograf og tidligere missionær i Jehovas Vidner Poul Dal gæster os, og fortæller om forkyndelsen i Jehovas Vidner, og om sin egen oplevelse af at blive udstødt for frafald efter 33 år i bevægelsen.

Foredrag ved Lise Egholm
FrihavnsKIRKEN, Lille sal
Mandag den 26. november kl. 18:00
Ved Lene Tvilling. Farverige Lise Egholm, mangeårig skoleinspektør på Rådmandsgade skole, Nørrebro, som er kendt for sine markante holdninger og ligefremhed, gæster os.
  En hyggelig aften i godt selskab med andre kvinder og et altid spændende foredrag. Aftenen begynder med spisning kl. 18:00 og kl. 19:00 er der foredrag om et udvalgt emne. Bagefter er der tid til samtale og hygge.

Tidens kvinder har mange ansigter; nogle har travlt med bleer, børn, karriere og parforhold, andre er singler eller ensomme og savner at have nogen at mødes med. Til Pigeaftenerne er der plads til alle kvinder, og det eneste der er nødvendigt for at deltage, er lyst til samvær, nærvær og venskab med andre kvinder.

Tilmelding
Deltagelse og spisning koster kr. 40,00 og pengene går ubeskåret til at hjælpe hjemløse, enlige mødre og lign.

Tilmelding til Lene Tvilling på email: ltv@km.dk. Der er plads til 45, og det foregår efter “først til mølle-princippet“.