Pigeaftener

Sognets klub for kvinder
Mandag den 25. juni kl. 18:00
Ved Lene Tvilling. To forfattere fortæller, hvordan de samarbejder, så slutresultatet bliver essensen af begges bedste kvaliteter. Anna Bridgwater og Lise Bidstrup har sammen skrevet en rost ungdomsroman, Casafucking-blanca, og der er meget mere på vej fra dem. Men
de to forfattere er meget forskellige af alder og baggrund – den ene er journalist og redaktør, den anden er erfaren forfatter til især børne- og ungdomsbøger. De deler deres erfaringer med at arbejde sammen og skabe værker, som de begge er glade for, og som indeholder det bedste af dem begge.

Anna Bridgwater er cand. phil. i litteraturvidenskab og journalist og forfatter til en række fagbøger.

Lise Bistrup er bachelor i religionsvidenskab og forfatter til omkring 100 fiktionsbøger for fortrinsvis børn og unge.
Mandag den 24. september kl. 18:00
Ved Lene Tvilling

Mandag den 29. oktober kl. 18:00
Ved Lene Tvilling.

Mandag den 26. november kl. 18:00
Ved Lene Tvilling.

En hyggelig aften i godt selskab med andre kvinder og et altid spændende foredrag. Aftenen begynder med spisning kl. 18:00 og kl. 19:00 er der foredrag om et udvalgt emne. Bagefter er der tid til samtale og hygge.

Tidens kvinder har mange ansigter; nogle har travlt med bleer, børn, karriere og parforhold, andre er singler eller ensomme og savner at have nogen at mødes med. Til Pigeaftenerne er der plads til alle kvinder, og det eneste der er nødvendigt for at deltage, er lyst til samvær, nærvær og venskab med andre kvinder.

Tilmelding
Deltagelse og spisning koster kr. 40,00 og pengene går ubeskåret til at hjælpe hjemløse, enlige mødre og lign.

Da der er begrænset plads, anbefales hurtig tilmelding til Lene Tvilling på email: ltv@km.dk. Tilmelding senest den 20. juni.