Pigeaftener

Sognets klub for kvinder
Mandag den 10. september kl. 18:00
Ved Lene Tvilling. Sarah Arnd Linder holder foredrag om kvindernes stemmer i Israel-Palæstina. Sarah har boet i Israel i 11 år og er grundlægger af Political is Personal – PiP –som er et initiativ, der er baseret på interviews med jødiske og palæstinænsiske kvinder, der fortæller om, hvordan konflikten har påvirket deres liv. Husk tilmelding.

Mandag den 29. oktober kl. 18:00
Ved Lene Tvilling
Mandag den 26. november kl. 18:00
Ved Lene Tvilling

En hyggelig aften i godt selskab med andre kvinder og et altid spændende foredrag. Aftenen begynder med spisning kl. 18:00 og kl. 19:00 er der foredrag om et udvalgt emne. Bagefter er der tid til samtale og hygge.

Tidens kvinder har mange ansigter; nogle har travlt med bleer, børn, karriere og parforhold, andre er singler eller ensomme og savner at have nogen at mødes med. Til Pigeaftenerne er der plads til alle kvinder, og det eneste der er nødvendigt for at deltage, er lyst til samvær, nærvær og venskab med andre kvinder.

Tilmelding
Deltagelse og spisning koster kr. 40,00 og pengene går ubeskåret til at hjælpe hjemløse, enlige mødre og lign.

Tilmelding til Lene Tvilling på email: ltv@km.dk. Der er plads til 45, og det foregår efter “først til mølle-princippet“.