Konfirmation 2018

To kirker og tre prÆster stÅr klar til at modtage dig
Det er “først til mølle”-princippet, der er gældende i fht. valg af konfirmationsdato. Såvidt det overhovedet er muligt, tages der hensyn til de unges skoler og klasser, men i enkelte tilfælde kan det vise sig umuligt at blive konfirmeret på den ønskede dato.

Tilmelding til konfirmation 2018
Tilmelding til konfirmation i foråret 2018 begyndte mandag den 2. januar 2017. For at melde sig til konfirmation og konfirmationsforberedelsen 2017 / 2018 skal man sende en email til kordegn Flemming Nielsen på email: fnie@km.dk, hvorefter man modtager en tilmeldingsformular, som man returnerer udfyldt på samme email.

Informationsmøde
I slutningen af september afholdes et orienteringsmøde for forældre og konfirmander. På mødet informeres om konfirmationsforberedelsen og selve konfirmationen.

ved Lene Tvilling
FRIHAVNSKIRKEN

St. Bededag, den 27. april 2018

Konfirmationsforberedelserne begynder i slutningen af september og undervisningen foregår i Frihavnskirken.

Er nogle af konfirmanderne ikke døbt, foregår dåb efter aftale med Lene Tvilling.

Lene Tvilling kan kontaktes på telefon: 2143 0506 eller
email: ltv@km.dk

ved Kristine gustav

LUTHERKIRKEN
Lørdag den 5. maj 2018

Konfirmationsforberedelserne begynder i slutningen af september og undervisningen foregår i Lutherkirken.

Er nogle af konfirmanderne ikke døbt, foregår dåb efter aftale med Kristine Gustav.

Kristine Gustav kan kontaktes på telefon: 2140 3513 eller email: kng@km.dk

ved Rikke Juul
FRIHAVNSKIRKEN
Kr. Himmelfartsdag,
den 10. maj 2018

Er nogle af konfirmanderne ikke døbt, foregår dåb efter aftale med Rikke Juul.

Rikke Juul kan kontaktes på telefon: 2449 7301 eller
email: rj@km.dk