Konfirmation 2019

To kirker og tre prÆster stÅr klar til at modtage dig
Det er “først til mølle”-princippet, der er gældende i fht. valg af konfirmationsdato. Såvidt det overhovedet er muligt, tages der hensyn til de unges skoler og klasser, men i enkelte tilfælde kan det vise sig umuligt at blive konfirmeret på den ønskede dato.

Tilmelding til konfirmation 2019
For at melde sig til konfirmation 2019 skal man sende en email til kordegn Flemming Nielsen på email: rosenvaenget.sogn@km.dk. Herefter modtager man en tilmeldingsformular, som man mailer tilbage i udfyldt stand.

Først når man modtager yderligere en email fra kordegn Flemming Nielsen med bekræftelse på tilmeldingen, er denne registreret.

Informationsmøde
I slutningen af september afholdes et fælles orienteringsmøde for forældre og konfirmander. På mødet informeres om konfirmationsforberedelsen og selve konfirmationen. Er nogle af konfirmanderne ikke døbt, foregår dåb efter aftale med den præst, der skal forestå konfirmationen.

Konfirmation Ved lene Tvilling
Frihavnskirken
St. Bededag, fredag den 17. maj 2019

Konfirmationsforberedelse ved Lene Tvilling
Konfirmationsforberedelserne begynder i slutningen af september. Der undervises tirsdage i lige uger kl. 19:00 - 21:00.

Lene Tvilling kan kontaktes på telefon: 2143 0506 eller
email: ltv@km.dk
  Konfirmation ved Rikke Juul
Frihavnskirken
Lørdag den 18. maj 2019

Kr. Himmelfartsdag, torsdag den 30. maj 2019
(14 konfirmander)

Konfirmationsforberedelse ved Rikke Juul
Konfirmationsforberedelserne begynder i slutningen af september. Der undervises hver torsdag.

Rikke Juul kan kontaktes på telefon: 2449 7301 eller
email: rj@km.dk

LUTHERKIRKEN
Kr. Himmelfartsdag, torsdag den 30. maj 2019

Konfirmationsforberedelse
Konfirmationsforberedelserne begynder i slutningen af september. Louise Sihm Knudsen varetager undervisningen og der undervises onsdage i lige uger kl. 16:00 - 18:00.

Louise Sihm Knudsen kan kontaktes på telefon: 2985 6413
eller email: los@km.dk