Specielle gudstjenester ila. året

Året igennem afholder Rosenvængets Sogn gudstjenester i forbindelse med bla. Sankt Hans osv. Nedenstående er listet de gudstjenester, som sognet har tradition for at holde. Informationerne opdateres løbende.

Allehelgensgudstjeneste – Årets mindegudstjeneste
Frihavnskirken
Søndag den 4. november kl. 10:30

Ved Lene Tvilling, Kristine Gustav og Rikke Juul.
Allehelgenssøndag holdes en mindegudstjeneste for alle dem, der er blevet begravet eller bisat fra Lutherkirken og Frihavnskirken i løbet af det sidste år – for alle dem, der ikke er blandt os mere. Familier og venner indbydes til at deltage i mindegudstjenesten, hvor der vil blive sunget nogle af vores smukkeste salmer. Navnene på dem, som er døde siden sidste allehelgen, vil blive læst op og mindet.

"Andagt og Andesteg" – Mortens Aften
Lutherkirken
Lørdag den 10. november
kl. 17:30
Pris for middag: voksne kr. 50,00 / børn kr. 25,00, der
ubeskåret går til menighedsplejens julehjælp.
Alle indbydes til en festlig gudstjeneste og efterfølgende middag på Martin Luthers fødselsdag. Alle er hjerteligt velkommen!

Der kan betales kontant eller på MobilePay: 28 777 207.

De 9 lÆsninger
Frihavnskirken
December 2018

De 9 læsninger er en musikgudstjeneste og en forberedelsesgudstjeneste til julen. Traditionen stammer fra England, hvor den første gang blev fejet den 24. december 1918 i King’s College Chapel i Cambridge. Siden er den fejret samme sted hvert år pånær julen 1930.

Temaet for gudstjenesten er – sådan som det udtrykkes i valget af bibelteksterne – målet og formålet med Guds kærlighed til hele sin skabning.

Kyndelmisse – Gudstjeneste
Februar 2019
Kyndelmisse er en gammel kristen helligdag den 2. februar. Ordet Kyndelmisse er en fordanskning af det latinske ord for lysmesse: kyndel kommer af candelarum som betyder lys og missa betyder gudstjeneste og fest.

Passionsmusikgudstjeneste
FrihavnsKirken
2019
Frihavnskirkens Pigekor, Frihavnskirkens Juniorsangere og Østerbro Pigekor, dirigent Marlene Lollike, organist / pianist Morten Schousboe samt iscenesætter Kirsten Schultz Hansen medvirker.

Som optakt til påsken fortælles Jesus’ korsfæstelse, død og gravlæggelse gennem tekster og musik.

SkÆrtorsdagsGudstjeneste
og fÆlles middag

Skærtorsdag den 18. april 2019 kl. 17:30

Pris for middag: kr. 50,00, der ubeskåret går til menighedsplejen.
Ved Kristine Gustav. Efterfølgende fælles middag (lam med tilbehør) i menighedssalen. Tilmelding til spisning er nødvendig senest torsdag den 23. marts på email: rosenvaenget.sogn@km.dk.

Der kan betales kontant eller på MobilePay: 28 777 207.

Sankt Hans gudstjeneste og fest
Søndag den 23. juni
kl. 17:30
Ved sognets præster. Traditionen tro holdes Sankt Hans gudstjeneste i Lutherkirken og efterfølgende serveres grillpølser og fadøl i Klosterhaven. Pris for grillpølser: kr. 15,00 / kartoffelsalat: kr. 5,00/ fadøl: kr 20,00. Der vil være fællessang, ”båltale” og vi synger Midsommervisen.

I tilfælde af regn, flyttes arrangementet ind i kirkens
menighedssal på første sal.