Evoke og Frihavnskirkens Pigekor

– En del af ”ØSTERBRO SYNGER“
FrihavnsKirken, kirkerummet

Søndag den 15. april kl. 14:00

Fri entré
Koncert med det engelske vokalensemble Evoke og Frihavnskirkens Pigekor. Korene har tidligere lavet en koncert sammen for to år siden med stor succes for begge parter og ønsker at videreudvikle konceptet af børn og unge sangere, der synger og optræder sammen.

De to kor vil ved koncerten præsentere hver deres individuelle program og ligeledes optræde i fælles formationer.
  Evoke
Evoke er et af Londons unge, dynamiske kammerkor – stiftet i 2016 af dirigenten Victoria Ely. Evoke optræder med et meget varieret repertoire og i mange forskellige sammenhænge, hvor man normalt ikke ville se et klassisk kammerkor. Repertoriet indeholder både kormusik fra den store kortradition, som koret udfører på et højt teknisk niveau, og pop- samt jazz-arrangementer.

Trods sin unge alder er kammerkoret Evoke blevet modtaget meget entusiastisk i London, og koret har allerede rejst en del, f.eks. er det anden gang Evoke kommer til København og samarbejder med Frihavnskirkens Pigekor og med Voces Academy.

I august 2017 vandt koret en pris i den navnkundige korkonkurrence i Arrezzo. Læs mere om koret på: evokemusic.org

Frihavnskirkens Pigekor

Frihavnskirkens Pigekor blev stiftet i 2000 og henvender sig til piger i alderen 9 - 11 år. Der er ca. 35 piger i Frihavnskirkens Pigekor og koret ledes af kordirigent Marlene Lollike og pianist Morten Schousboe.

I koret lægges der vægt på at udvikle den musikalske horisont, sangglæde, selvtillid og danne et socialt godt netværk. Frihavnskirkens Pigekor synger et bredt repertoire, der spænder fra klassiske korsatser og salmer til musicals, popmusik, stomp og gospel.

Frihavnskirkens Pigekor deltager i korstævner, synger koncerter og synger til udvalgte gudstjenester og koncerter. De har bla. medvirket i et juleprojekt med rockmusikeren Tobias Trier, hvor de var med til at uropføre hans seks julesange og de har uropført værket Lyset i mørket, som var ny klassik julemusik af Flemming Chr. Hansen. De har ligeså sunget koncert med børneorkestret Lige i øret. Senest har Frihavnskirkens Pigekor medvirket i en forestilling på teatret Republique, hvor de spillede med og sang i forestillingen Hovmod.