Symfoniorkestret Plenum
 


Symfonikoncert

Frihavnskirken
Søndag den 3. februar kl. 16:00
Forsalg på: www.place2book.com...
Entré: kr. 80,00 / stud. kr. 50,00 / børn u. 12 år gratis
Musik af Sarasate, Vaughan Williams og Bizet
med symfoniorkestret Plenum, dirigent Nathanaël Iselin og violinist Alexander Chiu.

Symfoniorkestret Plenum spiller musik af Sarasate, Vaughan Williams og Bizet, i selskab med solist Alexander Chiu, under ledelse af dirigent Nathanaël Iselin.
  Plenum blev stiftet i 2016 af en gruppe unge musikere som ønskede at samles om den klassiske musik. Siden da er orkestret vokset og rummer i dag 30 musikere. Siden 2017 er orkestret ledet af dirigent Nathanaël Iselin.

Dirigent Nathanaël Iselin er uddannet ved det franske Conservatoire National Supérieur de Musique et de Danse de Paris, og har fortsat dine studier med en kandidatgrat i direktion ved det Kongelige Danske Musikkonservatorium siden 2017.

Solist Alexander Chiu er uddannet violinist fra Sydney Conservatorium of Music, og er for nylig flyttet til København for at fortsætte sine studier ved det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Sideløbende med sine studier i Australien har Alexander spillet i flere symfoniorkestre, blandt andet som koncertmester for Sydney Youth Philharmonic Orchestra og Newington College Symphony Orchestra.

Koncertprogram
Pablo de Sarasate - Zigeunerweisen
Ralph Vaughan Williams – The Lark Ascending
Georges Bizet – L'Arlésienne