Kammerkoret Broccoli, solister mfl.

FOTO: Fra Wikimedia: Nils BlommÉr, ÄngsÄlvor

Kammerkoret Broccoli, solister mfl.
FrihavnsKIRKEN
Tirsdag den 20. juni kl. 20.00
Entré: kr. 100,00
Niels W. Gades Elverskud og kormusik af Felix Mendelsohn.
  Dansk nationalromantiks største komponist Niels W. Gade fødtes i 1817, og han bliver naturligvis hyldet rundt om i det ganske land her i 200-året for hans fødsel. I Frihavnskirken bliver det fejret med opførelsen af hans nok mest elskede værk Elverskud.

Elverskud tager udgangspunkt i folkevisen Elverhøj, hvor elverpiger lokker med sang og dans, og historien er i bund og grund en advarsel til unge mænd om de fatale konsekvenser, det kan have at lade sig friste af de farlige, erotiske fantasier.

Elverskud opføres primært med kirkens egne kræfter. Solopartierne, Hr. Oluf, Moderen og Elverkongens Datter synges af hhv. Martin Palsmar, Simone Rønn og Philippa Cold.

Bo Asger Kristensen dirigerer Kammerkoret Broccoli og Dan Kær Nielsen akkompagnerer på klaver.