Canto Novo Koret

ForÅrsKONCERT

Frihavnskirken
Søndag den 16. juni kl. 16:00
Pop, rock, jazz, viser og klassisk. Dirigent Thomas Lynnerup Jakobsen. Canto Novo koret er et velfungerende amatørkor med over 25 år i bagagen, der historisk har rekrutteret sin største medlemsskare fra Novo Nordisk.
  Syngende kemiingeniører, dyrlæger, laboranter, sygeplejersker, biokemikere og kommunikationsmedarbejdere har et fritidsfælleskab i kormusikken.

Korets særkende er at de helst favner så bredt som muligt: de synger alt fra klassisk over viser til pop og rock og jazz, med og uden klaverakkompagnement. Koret synger hvert år sommer- og julekoncert i Frihavnskirken på Østerbro, men optræder også gerne ad hoc.

Ved årets sommerkoncert kan publikum bla. høre rytmiske værker af Paul Simon, Dire Straits og Sheena Easton, men også klassiske værker af Svend S. Schultz, Gustav Holst og Niels La Cour. Og så har en enkelt grand prix vinder sneget sig med i repertoiret også.

Korets dirigent Thomas Lynnerup Jakobsen har stået i spidsen for koret siden 2004 og arbejder i det daglige som lektor i musik og engelsk ved Nørre Gymnasium. Han arbejder her også med ungdomskor, og han laver størstedelen af korets arrangementer.