Koncerter i maj

Nedenstående er listet musikalske arrangementer og koncerter i Rosenvængets Sogn, herunder Frihavnskirken og Lutherkirken. Hvor pris ikke er anført er musikarrangementerne gratis.

Dobbeltkoncert med Momentum & De unge drenge
Lutherkriken
Torsdag den 24. maj kl. 19:30
Entré: kr. 50,00

Momentum

Momentum er et ambitiøst rytmisk a cappella-kor med et varieret repetoire, der spænder fra indieballader over powerpop og sjove medleys. Koret ledes af Bonnie Denise, der startede koret i august 2016.

De Unge Drenge
De Unge Drenge består af en gruppe musikalske og entusiastiske teenagedrenge, som synger arrangementer af populærmelodier og barbershop. Repertoiret indbefatter bla. arrangementer af musik fra Eric Clapton og
Justin Timberlake.

ForÅrskoncert med Con Brio-koret
Frihavnskriken
Lørdag den 26. maj kl. 16:00
Con Brio-koret synger uddrag af Mozarts Requiem og sange og viser til foråret. Con Brio-koret er et blandet kor med et alsidigt repertoire af både kirkelig og verdslig musik, med både nyt og gammelt. Korets forårskoncert byder i år på et fyldigt uddrag af Mozarts Requiem, foruden en buket af lettere sange og viser, passende til årstiden. Dirigent er Signe Krog-Meyer, og koret ledsages af pianist Mimi Kjær Dulong.

Sommerkoncert med Det Islandske Kvindekor i KØbenhavn
Frihavnskriken
Mandag den 28. maj kl. 19:30
Musik af Gjeilo, Grimsdottir, Grieg mfl. Koncerten bliver også en afskedskoncert med koret dirigent igennem de sidste 18 år, Sigga Eythórsdóttir. LÆS MERE >