Allegrokoret

Østerbros Seniorkor
Frihavnskirken
Mandag kl. 9:45 - 12:30 og onsdag kl. 9:45 - 12:15
  Allegrokoret henvender sig til seniorer og andre, der har lyst til at synge om formiddagen. Koret blev etableret i februar 2011 og synger klassiske korværker eller klassisk musik arrangeret for kor. Repetoiret spænder over Händel, Mozart, Beethoven og Mendelssohn, Wagner og Verdi.

Det er ikke et krav, at man kan læse noder, men det er en fordel. Alle kordeltagerne får musikken med hjem som lydfiler, så man har mulighed for at øve sig derhjemme. Der er en forventning om at holde et vist niveau og man mødes for at synge og arbejde med musikken, men der er også tid til hyggesnak i kaffepausen. Koret medvirker ved udvalgte højmesser i Frihavnskirken.

For information og tilmelding kontakt dirigent Philip Jacobsen på telefon: 2840 6389 eller email: korlederen@gmail.com. Se også: allegrokoret.dk