Voksenkor

Sensommerkoret – Kvindekor +55
Lutherkirken, wittenbergsalen
Mandag kl. 12:30 - 14:30

Sensommerkoret består af 30 entusiastiske kvinder (55+...), der øver korsang på højt niveau. Formålet er at indstudere kormusik og fastholde vitalitet og livskvalitet blandt seniorer. Koret deltager i højmesser i Frihavnskirken. Korleder er Margit Haahr Østermark.

Sensommerkoret optager gerne nogle få nye medlemmer efter sommerferien. For information og tilmelding kontakt Tine Ottesen på telefon: 2275 5359 eller email: tine.ottesen@stofanet.dk
Se også: facebook.com/sensommerkoret/

Harmonize – Det rytmiske kor
Lutherkirken
Tirsdag kl. 19:30 - 21:30

Rytmisk kor for unge kvinder mellem 20 og 40 år, der synger moderne pop, soul og folk music. Koret synger 4 - 8-stemmigt og erfaring og nodekendskab er nødvendigt. Koret medvirker ved udvalgte højmesser i Frihavnskirken og synger forårskoncert samt julekoncert.

For information og tilmelding kontakt dirigent Bonnie Denise Christiansen på telefon: 2074 4770 eller email:
mail@bonniedenise.com

Kirstens Engle – Kvindekor 40+
Lutherkirken, menighedssalen
Onsdag i lige uger kl. 19:30 - 21:00

Modne og muntre kvinder (40+...) synger 2 - 3 stemmigt blandet repertoire under ledelse af dirigent Kirsten Brunbech. Koret øver i Lutherkirker hver 14. dag – normalt onsdag i lige uger. Der er ingen optagelsesprøve for at synge i koret.

Kirstens Engle medvirker ved udvalgte højmesser i Frihavnskirken to gange årligt.

For information og tilmelding kontakt Kirsten Brunbech på email: kirstenbrunbech@gmail.com

Momentum
Lutherkirken, wittenbergsalen
Torsdag kl. 19:00 - 21:30
For information kontakt dirigent Bonnie Denise Christiansen på telefon: 2074 4770 eller email: mail@bonniedenise.com. Koret øver i Lutherkirken og medvirker ved højmesser i Frihavnskirken.