Lyt til foredraget Magt og Omsorg med Camilla Sløk | Rosenvængets Sogn

Lyt til foredraget Magt og Omsorg med Camilla Sløk

Lyt til foredraget Magt og Omsorg med Camilla Sløk
Udgivet ons d. 4. nov 2020, kl. 11:30
Nyheder

Fik du ikke hørt foredraget Magt og Omsorg med Camilla Sløk i Lutherkirken d. 28. november, kan du lyttet til det 

HER


Camilla Sløk undersøger i sin bog Magt og Omsorg, hvordan ledere håndterer de eksistentielle udfordringer og dilemmaer i organisationer, som ikke er en del af deres officielle jobbeskrivelse, men som alle ledere møder på et eller andet tidspunkt i deres karriere? Hvordan handler de, og hvad gør det ved dem og deres lederskab?

I bogen og foredraget viser Camilla Sløk, hvordan eksistentielle dramaer er med til at skabe og præge lederen for livet. Hvordan lederens håndtering af eksistentielle dramaer er med til at definere, om de bliver ledere, der med integritet og mod forvalter deres lederrolle, eller om de glider af på deres ansvar.

Camilla Sløk er teolog og lektor på Copenhagen Business School. Hendes forskningsfelt er ledelse, særligt i forhold til etik inden for ansvar og skyld. Hun er ph. d. fra Københavns Universitet, har en master fra Princeton Theological Seminary og har studeret på Harvard Business School. Camilla Sløk har skrevet flere bøger og er en aktiv debattør i den offentlige debat.