Har du brug for en at tale med? | Rosenvængets Sogn

Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Har du brug for en at tale med?

Har du brug for en at tale med?
Udgivet tir d. 19. jan 2021, kl. 11:33
Blogvisninger

Du har altid mulighed for at tale med os og få en sjælesorgssamtale. Men hvad er sjælesorg, og hvad kan præsten gøre? Sjælesorg betyder omsorg for sjælen og er en mulighed for at tale med en præst om lige præcis det, du går og tumler med. 

Når livet gør ondt, er det vigtigt ikke at gå med problemerne selv. Hvis du mangler nogen at dele dine bekymringer med, lytter vi gerne. Vi har tavshedspligt - så du kan få luft for ting, du ikke vover at afsløre for nogen.

 I podcasten Sjælesorg kan du lytte med, mens et menneske som dig selv får sjælesorg.

  LYT HER

Tal om det, du har brug for

Ingen problemer er for små eller for store at tale om, og du behøver ikke at tro på Gud for at tale med os. Du er naturligvis velkommen til at tale om tro, men samtalen tager udgangspunkt i det, der fylder hos dig.

Tit handler sjælesorgssamtaler om eksistentielle emner – for eksempel ensomhed, sorg, håbløshed, frygt, identitetskrise eller tvivl. Det kan også handle om et knust hjerte, familiekonflikter, mobning, præstationsangst, følelsen af meningsløshed eller følelsen af ikke at være god nok.

Sjælesorg er et tilbud om en løbende samtale, som kan vejlede, udfordre og opbygge gennem livets forskellige faser. Ingen behøver at gå alene med det svære i livet.

Venlig hilsen

Sognepræst Lene Tvilling

tlf: 21430506 mail: ltv@km.dk

 


Sognepræst Rikke Juul

tlf: 24497301 mail: rj@km.dk

 


Sognepræst Anders Vestergaard

tlf: 28561809 mail: av@km.dk