Foredrag med KRISTIAN LETH | Rosenvængets Sogn

Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Onsdag d. 25. januar 2023, kl. 19:00
Sted Lutherkirken, Randersgade 3, 2100 Københavns Ø
Der er fri entré

FOREDRAG I LUTHERKIRKEN

Forfatter Kristian Leth mener, at Bibelen er verdens vigtigste bog. Kan vi overhovedet forstå os selv og det samfund, vi lever i, hvis ikke vi forstår Bibelen, ja – kender Biblen? Det paradoksale er, at selv om vi ikke kender Bibelen, så er alt vi gør, styret af alle de koder som Bibelen og fortolkningstraditionen indeholder. Hvorfor er det så besværligt at være menneske? Ja, det giver flere af Bibelens bøger et godt svar på. Hver især Ikke det samme, men kloge og viise svar, ofte i fortællingens form; svarene er ligesom menneskelivet ikke lette, men de følger os hele livet igennem. Kristian Leth mener at Bibelen lever i os alle. Kom og hør hvad han mener, og find selv ud af om du kan genkende det i dig selv.

Sankt Jakobs har i fællesskab med Kastels og Rosenvængets sogn inviteret Kristian Leth til at holde foredrag

Der er fri entre til foredraget, som holdes i Lutherkirken, Randersgade 3, 2100 København Ø.