Sognepræst og kirkebogsførende Lene Tvilling

Sognepræst Lene Tvilling (kirkebogsførende)

Telefon: 21 43 05 06
E-mail: ltv@km.dk
Mandag fridag


SIKKER HENVENDELSE

_________________________________________

Sognepræst Anders Vestergaard

Sognepræst Anders Vestergaard

Telefon: 28 56 18 09
E-mail: av@km.dk
Mandag fridag


SIKKER HENVENDELSE

 Anders Vestergaard (f.1970) er cand.theol. fra Københavns Universitet (2000). Han har været sognepræst i Birkerød Sogn (2009-2019) og ansat ved Sømandskirken i Hull, England (2004-2007) og har inden da arbejdet som folkeskolelærer ved Den Classenske Legatskole (2001-2003). Anders er medlem af bestyrelsen for Danske Sømands- og Udlandskirker (2010-) og herunder formand for ansættelsesudvalg.

Dåbs- og vielsessamtaler foregår ons-fre ml. 8.30-15. Kontakt ham gerne 3 uger inden.

____________________________________________

Sognepræst Rikke Juul

Sognepræst Rikke Juul

Fridtjof Nansens Plads 3, 1. th, 2100 Kbh Ø
Telefon: 24 49 73 01
E-mail: rj@km.dk
Mandag fridag

Rikke Juul (f.1977) cand.theol. fra Aarhus Universitet 2005. Før hun kom til Rosenvængets sogn, var hun studenterpræst bl.a. ved Imperial College (2011-2014) og tilknyttet Den danske Kirke i London som frivillig hjælpepræst. Inden da ved hun ansat ved en international NGO, hvor hun arbejdede med globale virksomheders sociale ansvar, hvilket også var hendes arbejdsområde i Vestas Wind Systems (2007- 2010). Rikke er med i Folkekirkens mellemkirkelige Råds Europa-arbejdsgruppe og Stiftsudvalget for Folkekirke og Religionsmøde.

__________________________________________________

Sognepræst Martin Friis
tlf: 24482233 | mail: mafri@km.dk
fast fridag: mandag

Mit navn er Martin Friis. Jeg er den nye sognepræst her i Rosenvængets Sogn (i en kvote på 50% de næste tre år).

Det er et arbejde og en arbejdsplads, som jeg ser rigtigt meget frem til at kunne tage del i. Jeg har allerede fået et rigtigt godt indtryk af stedet, af kollegerne, af menighedsrådet og ikke mindst af menigheden.

I en stor del af min studietid boede jeg lige rundt om hjørnet på Nordisk Kollegium, så jeg er allerede godt bekendt med dagligdagen her på denne del af Østerbro.

Jeg er opvokset i et bypræstehjem i Næstved, og er uddannet cand.theol. (2011) og ph.d. (2015) fra Det Teologiske Fakultet ved Københavns Universitet.

Efterfølgende har jeg været ansat i adskillige år som underviser, særligt i de bibelske fag, ved både Københavns Universitet, Aarhus Universitet og senest Grønlands Universitet (Ilisimatusarfik). Foruden dette forsker jeg i apostlen Paulus’ breve og i krydsfeltet mellem teologi og sociologi. Jeg holder foredrag om forskellige bibelske emner både ved Københavns Folkeuniversitet og i forskellige kirkelige sammenhænge. Og så er jeg ansvarshavende redaktør af det populærvidenskabelige tidsskrift Bibliana, der udgives af Det Danske Bibelselskab.

Som gammel kirkesanger betyder musik rigtigt meget for mig – både klassisk og moderne. Jeg spiller selv både klaver og guitar og synger fortsat en hel del. Privat nyder jeg hverdagen sammen med min kæreste Anna og hendes to dejlige drenge.

Jeg har kontor i Lutherkirken og kan træffes dér de fleste hverdage. Så kig endelig forbi, hvis du har lyst til en snak over en kop kaffe!

 

 

___________________________________